tiistai 6. joulukuuta 2016

Tosi-TV: haluatko ammattikalastajaksi?

Nykyään on vahvassa suosiossa erilaiset tosi-tv -ohjelmat ja itsekin olen laadukkaimpien ja kiinnostavimpiin aihepiireihin sijoittuvien reality-sarjojen ystävä. Tällä hetkellä tuleekin töllöttimestä herkullinen kattaus: Alone (Yksin erämaassa)-sarja, jossa kymmenen tyyppiä pudotetaan yksin kanadalaiseen erämaahan minimaalisin varustein. Kuka selviää pisimpään, voittaa. Kilpailijat myös kuvaavat touhunsa itse. Todellinen survival of the fittest -meininki. Toinen maukas sarja on SAS - erikoisjoukkojen kovassa koulussa, missä SAS:n veteraanit simuloivat Special Air Servicen aika hurjan oloisen valintaleirin ohjelmaan osallistuvalle sakille, joka pyritään murtamaan fyysisesti ja henkisesti mitä erilaisimmilla tavoilla.

No näistähän se ajatus sitten lähti, että pitäisi saada sellainen tosi-tv, missä porukka lähtisi suomalaisten kalastajien matkaan ja katottaisiin, miten käy? Minä olisin ainakin vapaaehtoinen järjestämään talvikalastukseen tutustumisjakson. En tietenkään halua kuin tästä konseptista korvauksen ja rojaltit kaikista sarjan muista tuotoista.

Jos pelkkä kalastuksen seuraaminen tuntuisi tylsältä, voisi ohjelmaan lisätä suosion avaimen eli siinä voisi olla kolmen minuutin mittainen duudsoninurkka, jossa ensin kaksi duudsonia hakkaa toisiaan kumivasaroilla päähän ja räkättää päälle. Sitten sytytetään joku huussi pellon reunassa tuleen ja räjäytetään pommi. Sitten Maisa Torppa tulee kuvaan bikineissä ja heitää lentopusun.

Luulisin, että ilman duudsoninurkkaakin suosio olisi ankara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti